Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ungdomsutvalget

20191005_164735.jpg
Fra venstre: Marthe Farstad, Karoline Hansen, Julian Elias Nygård, Idun Eide Stavseng, Ingrid Marie Larsen og Belinda Paler

Her kan du bli kjent med ungdomsutvalget til Møre og Romsdal idrettskrets, samt se hvilke saker de behandler og hva de jobber med.

 

Her kan du lese ungdomsutvalgets mandat

Kontaktperson: Vegard Rangsæter; telefon: 414 61 102 eller                                          e-post: vegran@idrettsforbundet.no

  Idun Eide Stavseng- leder

  Idun.jpg

  Min idrettsbakgrunn: eg har tidlegare konkurrert i friidrett, langrenn og fotball, og har alltid vore sportsleg aktiv med skiturar og toppturar på vinteren, og fjellturar og anna uorganisert trening på sommaren. Når det kjem til idrettspolitikk har eg vore med i ungdomsutvalet frå oppstart, og vart i mai første vara i idrettskretsstyret til MRIK.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: etter at eg slutta på fotball til jul 2017 på grunn av skade, hadde eg lyst å bidra inn i idretten på ein anna måte. Engasjementet mitt for idrett var fortsatt stort, så eg fann ut at eg kunne bidra inn mot idretten gjennom idrettsleg politisk arbeid! I dette arbeidet har eg lyst til å bruke erfaringane mine frå den organiserte og uorganiserte idretten til å fremme ungdommen si stemme og til å skape eit  nasjonalt, idrettsleg nettverk der vi saman kan komme fram til ei felles løysing for framtidas idrett og idrettsorganisasjon.

  Karoline Hansen - nestleder

  Min idrettsbakgrunn: Kommer

  Min motivasjon for å bidra i idretten: kommer

  Julian Elias Nygård

  Min idrettsbakgrunn: Jeg har spilt fotball siden jeg var 6 år gammel. Jeg begynte i Åsane, og har spilt for Averøy Kameratene, Averøy Fotball og Tingvoll IL. Jeg gikk på Svømming i et halvt år når jeg bodde i Bergen.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: Idrett er mer eller mindre livet mitt. Jeg har vokst opp med mye musikk i familien, men jeg har alltid hatt en litt større plass i hjertet for idrett. Jeg har alltid likt å hjelpe andre, og å få til noe som påvirker utøvere i Møre og Romsdal vil være et minne for livet.

  Marthe Farstad

  Min idrettsbakgrunn: kommer

  Min motivasjon for å bidra i idretten: kommer

  Belinda Paler

  Min idrettsbakgrunn: Jeg har gått på fotball og driver nå med svømming, volleyball, men mest badminton. Jeg elsker å drive med idrett, spesielt ballspill og lagspill. 

  Min motivasjon til å bidra i idretten: Jeg er opptatt av å få jenter inn i toppidretten. Jeg mener at jente bør være likeverd som gutter og få like mye fokus på jenteidrett som gutteidrett. Jeg vil også kjempe for likestilling i idrettslag og i styrer av idrettslagene. Jeg mener at begge partene skal bli hørt. Skadeforebygging er veldig viktig for meg siden jeg har fått skade to ganger som har hindret meg i å gjøre det jeg vil holde på med.

  Ingrid Marie Larsen

  Min idrettsbakgrunn: Kommer

  Min motivasjon for å bidra i idretten: Kommer