Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Organisasjonsplanlegging - workshop for fleridrettslag - Ålesund - AVLYST

Organisasjonshjulet.JPG
Sted: Spjelkavik, Spjelkavik IL sitt Klubbhus, Myrdalsvegen 26, 6011 Ålesund
Start: 17.09.2019 18:00 Slutt: 17.09.2019 21:00

Er fleridrettslaget fortsatt organisert på samme gamle måten som det alltid har vært? Føles det av og til som at ting er litt vel tungvint? Mange idrettslag sliter med å rekruttere tillitsvalgte. Denne workshoppen i organisasjonsplanlegging kan være den kickstarten dere trenger for å drifte idrettslaget på en mest mulig effektiv måte.

Klikk her for påmelding (påmeldingsfristen er søndag 15. september før kl 1800) - Problemer - søkeord i www.minidrett.no under fanen kurs er enten  Organisasjonsplanlegging eller kode 3274472

Tid:              Tirsdag 17. september kl 1800-2100

Sted:            Spjelkavik, Spjelkavik IL sitt klubbhus, Myrdalsvegen 26, 6011 Ålesund

Målgruppe:    Styret i fleridrettslag

Verktøy:         Ta med egen PC

  • Tillitsvalgte skal få kunnskap om å drive praktisk organisasjons- og utviklingsarbeid.
  • Grunnleggende organisasjonsarbeid, kunnskap om arbeidsdeling i forhold til gruppestyret, kunnskap om forskjellige typer møter, kunne planlegge, forberede og avholde et årsmøte.
  • Praktisk organisasjonsarbeid møter – årsmøter, styremøter og medlemsmøter (sakliste, forretningsorden, talefrihet og protokoll)
  • Alternative måter å organisere idrettslaget på

Kursleder:  Geir Moholt, Møre og Romsdal idrettskrets

 

Organisasjonsplan

Organisasjonsplanen skal vedtas på årsmøtet, og inneholde et organisasjonskart og en beskrivelse av ansvaret og de viktigste oppgavene som gjelder for ulike funksjoner i idrettslaget. Funksjonsbeskrivelsen for de lovpålagte vervene går frem av idrettslaget si lov. For de styreoppnevnte vervene bør styret vedta egne funksjonsbeskrivelser, som blir lagt inn i klubbhåndboka.