Hvilke jubelscener vil vi huske best fra Paralymics 2018? Her er et av høydepunktene fra Vancouver. Eskil Hagen og Roger Johansen jubler etter at bronsen var sikret mot Canada. Foto: NTBScanpix
Hvilke jubelscener vil vi huske best fra Paralymics 2018? Her er et av høydepunktene fra Vancouver. Eskil Hagen og Roger Johansen jubler etter at bronsen var sikret mot Canada. Foto: NTBScanpix

NRK statser stort på Paralympics

NRK satser stort på Paralympics i PyeongChang og kommer til å sende inntil 90 timer fra lekene som begynner førstkommende fredag med åpningsseremoni.

Paralympics i PyeongChang begynner fredag 9 mars og varer frem til søndag 18. mars. NRK har rettighetene til å sende fra lekene.

- Etter et fantastisk OL ser vi at interessen for Paralympics absolutt er til stede. Det blir et privilegium å formidle Paralympic, sier Janne Fredriksen, redaksjonssjef event i NRK, og fortsetter:

- Vi ser frem til dette med stor glede og vi håper at vi kan bidra til at oppmerksomheten øker rundt paraidrett, fortsetter hun.

NRK1 kommer til å sende fra lekene gjennom stort sett alle nettene.
- Idrett er best direkte og denne gangen skjer nesten alt midt på natta. Men folk skal også få en god oversikt over hva som har skjedd når de står opp om morgenen med de største øyeblikkene.

Hver kveld i beste sendetid på NRK1 sendes høydepunkter fra dagen med reportasjer og intervjuer.

Andre norske medier

I tillegg til NRK er Aftenposten, Dagbladet og TV Haugaland/Karmøynytt til stede i Sør-Korea for å følge den norske troppen.

Pressetjeneste for media i Norge

Norske medier som ikke er i PyeongChang kan kontakte Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komités akkrediterte fotograf/journalist for å bestille bilder og sitater fra utøvere og trenere. Se mer her. 

Medieguide

Les mer om de norske utøverne, trenere og støtteapparatet i Olympiatoppens medieguide:

http://www.olympiatoppen.no/paralympics/Team_Norway_2018/page9166.html

Se konkurranseplan

http://www.olympiatoppen.no/paralympics/konkurranseplan/page8537.html

Følg den norske troppen i Paralympics på sosiale medier:


Følg #teamnorway i sosiale medier:

Facebook: https://www.facebook.com/OlympicNOR/

Instagram: https://www.instagram.com/olympicteamnorway/

Twitter: https://twitter.com/idrett