Foto: Erik Ruud
Foto: Erik Ruud
29
mar
2023

Kurs i kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt

Arrangør: Sunn idrett
Sted: Ullevaal stadion
Start: 29.03.2023 17:30
Slutt: 29.03.2023 20:00

Sunn idrett inviterer til gratis kurssamling for trenere i lagidretter onsdag 29. mars kl. 17.30-20.00 på Ullevaal stadion. Kurset handler om kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt

Dette er et etter- og videreutdanningskurs som gir kurspoeng tilsvarende en halv dag og som man registrerer manuelt selv.

Hva lærer du denne kvelden?
Mange synes det kan være vanskelig å snakke om mat, kropp og vekt. Trenere spiller en viktig rolle i utøvernes liv, og hva de sier og gjør er derfor av stor betydning.

Kurset tar for seg følgende temaer: Vekst og utvikling​, trener som rollemodell, matglede og sunne idrettsmiljøer​, og bekymringssamtalen​. Kurset legges opp som en workshop med innslag av caser som tilpasses lagidretter.

Det er 50 plasser på kurset, og vi ønsker å fordele plassene noe mellom særforbund. Det blir servering av påsmurte rundstykker og drikke. Dersom du har allergier, oppgi gjerne dette ved påmelding.

Meld deg på til Katja.SmithOdegaard@idrettsforbundet.no innen søndag 26. mars.

Til orientering blir det en tilsvarende workshop for estetiske idretter i juni og for utholdenhetsidretter på høsten. Dersom du mener det er ønskelig med flere grupper av idretter, ta kontakt.

Les mer om Sunn idrett her.