Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Idrettens fredskorps

jubel (2 of 1).JPG
Sted: Zambia, Malawi og Sør-Afrika
Start: 15.02.2017 08:00 Slutt: 15.02.2017 23:00

Søknadsprosessen for Idrettens fredskorps er åpnet!

Er du mellom 20 og 30 år og kunne tenke deg å jobbe frivillig med idrett i en spennende del av verden? Norges idrettsforbund ser etter idrettsengasjerte ungdom som ønsker å benytte sin idrettsfaglige kompetanse på skoler, i idrettslag og i lokalsamfunn i Zambia, Malawi og Sør-Afrika.

Idrettens fredskorps er et utvekslingsprogram i regi av Norges idrettsforbund (NIF). Siden 1998 har over 300 norske idrettsungdommer vært idrettsfrivillige gjennom Idrettens fredskorps. Utvekslingen varer fra august 2017 til juni 2018. NIF dekker kostnader til vaksiner, forsikringer, reise, kost og losji.

Søk her innen 15. februar 2017.

Gjennom Idrettens fredskorps kan du blant annet få praksis som trener og utøver samt organisasjonserfaring innen idretten. Arbeidet er tuftet på de norske idrettsverdiene; glede, helse, fellesskap og ærlighet.

Du kan også kombinere året som idrettsfrivillig med studiet «Idrett, kultur og utviklingssamarbeid» ved Norge Idrettshøyskole (60 studiepoeng). Studiet kvalifiserer til støtte fra Statens lånekasse for utdanning.

Utveklsingsoppholdet er så godt som fullfinansiert av NIF.

Søk her.

Les mer om Idrettens fredskorps her.