05
des
2023

Frokostseminar: Hva slags idrettsorganisasjon ønsker vi å være?

Arrangør: Norges Idrettsforbund
Sted: Ullevål stadion, 1. etasje hos Norges Fotballforbund
Start: 05.12.2023 08:00
Slutt: 05.12.2023 10:00

Norges Idrettsforbund markerer frivillighetens dag, 5. desember, og inviterer til en frokostsamtale om etikk, verdier og idrett!

Se live-sendingen vår 5. desember her

Sammen med engasjerte frivillige, tillitsvalgte og ansatte vil vi diskutere hva som er viktig for å etterleve verdiene våre i praksis, kommunisere hva vi står for og sette klare rammer for den idrettsorganisasjonen og idrettsbevegelsen vi ønsker å være.

Seminaret avholdes 5. desember på Ullevål stadion fra klokken 08.30-10.00, og kan også følges på direkte på stream.

 

 

Filosof og forsker Henrik Syse åpner arrangementet med viktige refleksjoner om god sportsånd og etikk i idretten, før idrettspesident Zaineb Al-Samarai vil snakke om hvordan Norges Idrettsforbund lever ut verdiene sine, og hva god sportsånd er i praksis. Dette blir en spennende samtale med ulike representanter fra idretten, før Cecilie Prebensen, leder for verdiarbeid i NIF, og Finn Aagaard, kommunikasjonssjef i NIF, snakker om hvordan idretten lykkes med å kommunisere hvilke verdier vi har, og hva vi står for.

Seminaret avsluttes med en diskusjon om hvordan vi møter etiske dilemmaer i idretten, der Sebastian Henriksen fra idrettsstyret vil utforske etiske dilemmaer i samtale med Robert Mood, leder av NIFs etiske råd, og Anne Farseth, president i Friidrettsforbundet.

Sees vi 5. desember?