Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nå starter billettsalget til OL i Tokyo

ceremony-612 (1).jpg
Foto: IOC / Tokyo2020

Er du ute etter OL-billetter til Tokyo 2020 22. juli – 9. august må du lese videre. Fra og med torsdag 9. mai til 31. mai kan alle sende inn sine billettønsker. Innen 20. juni 2019 får du beskjed om hvilke billetter du er tildelt.

 

Norges idrettsforbund og CoSport, som er den offisielle billettleverandøren av enkeltbilletter og pakkeløsninger til OL i Tokyo i Norge, starter nå forhåndsbestillingen av billetter til OL i Tokyo. Det er mulig å komme med ønsker i tidsrommet 9. mai til 31. mai.

Ingen andre billettleverandører er autorisert til å selge billetter til OL i det norske markedet. Det er kun gjennom kjøp av billetter via CoSport at du er garantert ekte billetter.

I perioden 9. – 31. mai kan du søke om å få billetter til alle de OL-konkurransene du ønsker. Billettønsket er ikke bindende, men du kan ikke gjøre endringer etter 31. mai. Sjansen for å få billetter blir ikke påvirket av når du sender inn dine ønsker i tidsrommet 9. – 31. mai.

Beskjed om hvilke billetter du blir tildelt kommer senest innen 20. juni 2019. Deretter har du tiden frem til 26. juni på å bekrefte og kjøpe billettene.

Billetter som ikke blir solgt vil være til salgs fra og med 27. juni med «først til mølla»-prinsippet.

Hva bør du tenke på når du kjøper billetter?
Tenk igjennom og planlegg ditt OL-opphold så bra som mulig gjennom å studere konkurranseprogrammet, hvor arenaene ligger og ditt budsjett for billettkjøp. 

Fra og med 20. juni vil det også være mulig å kjøpe billettpakker med god variasjon på billettene med opphold på tre- og firestjerners hoteller.

Vi ses i Tokyo!

Følg Norges tropp til OL og Paralympics på Team Norway:


#teamnorway

Motta nyhetsbrev