logo col aktivitetsguiden.jpg

Oslo Idrettskrets søker nye aktivitetsguider

Er du 18 år eller eldre? Har du lyst til å jobbe med mennesker? Har du et stort hjerte og lyst til å bidra? Snakker du flere språk? Da er jobben som Aktivitetsguide kanskje noe for deg.

Mange barn og unge er ikke med i idretten. For noen blir det for dyrt, andre mangler informasjon om hvilke tilbud som finnes eller hvordan de kan bli med i idretten. Oslo idrettskrets ønsker at alle barn og unge som ønsker å begynne med idrett skal ha muligheten til å delta. Derfor ansetter Oslo Idrettskrets nå flere aktivitetsguider.

En aktivitetsguide er et bindeledd mellom en familie, et idrettslag og bydelen.En aktivitetsguide skal hjelpe barn og unge inn i idrettslaget ved å hjelpe familien med å finne et passende aktivitetstilbud. Aktivitetsguiden kan komme hjem til familien for å svare på spørsmål, gi informasjon og kan ta dialogen med idrettslaget.

Ved behov kan aktivitetsguiden bistå med å finne betalingsløsninger og følge til og fra trening i starten.

Vi søker deg som ønsker å bidra og gjøre en forskjell ved å hjelpe barn og unge med å få bli med i idretten. Du liker å jobbe selvstendig og er god til å kommunisere. Det er en fordel dersom du behersker flere språk, ved siden av norsk.

Praktisk informasjon

  • Du må delta på obligatorisk opplæringskurs.
  • Jobben er oppdragsbasert og timebetalt.
  • Du må ha gyldig politiattest for å jobbe med barn og unge.
  • Arbeidet kan godt kombineres med skole/annen jobb da stillingen er fleksibel og mye kan utføres på kveldstid. Arbeidsmengden vil variere ut fra antall oppdrag som kommer inn.

Jobben er selvstendig, men du vil være en del av et team tilhørende ett område av Oslo by som blir ledet av en koordinator. De ulike områdene er som følger:

  • Bydelene Ullern, Vestre- og Nordre Aker og Frogner
  • Bydelene St. Hanshaugen, Sagene, Grünerløkka, Gamle Oslo
  • Bydelene Bjerke og Grorud
  • Bydelene Alna og Stovner
  • Bydelene Østensjø, Nordstrand og Søndre Nordstrand

 

Du kan lese mer om prosjektet Aktivitetsguiden på våre nettsider: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/inkludering/aktivitetsguide/

 

Er du interessert, send en kort søknad og CV til Katrine.Klungland@idrettsforbundet.no. Husk å merke søknaden med hvilket område i byen du ønsker å jobbe i. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju.

Søknadsfrist: 1.september 2021