Ekeberg idrettshall

Osloidrettens Hus sommer.jpg

Ekeberg Idrettshall er på 5500 m2 og er bygget i 1973. Idrettshallen er oppmerket og avdelt i 7 badmintonbaner, 3 håndballbaner, 1 tennisbane, 6 volleyballbaner og er utstyrt for friidrett. Den har 15 garderober, lydanlegg, ca 100m2 scene, bord og stoler for alternativ bruk. I helger uten etterspørsel fra idretten leies hallen ut til andre formål som utstillinger, konserter, konferanser og møter, messer, markeder ol.

Idrettshallen er oppmerket og avdelt i 7 badmintonbaner, 3 håndballbaner, 1 tennisbane, 9 volleyballbaner, to basketballbaner og er utstyrt for friidrett. Den har 15 garderober, lydanlegg, ca 100m2 scene, bord og stoler for alternativ bruk. I helger uten etterspørsel fra idretten leies hallen ut til andre formål som utstillinger, konserter, konferanser og møter, messer, markeder ol.

Smittevernregler for idrettslag som trener i Ekeberg Idrettshall finner dere her.

Timeplan for hallen finner du her.

Ekeberg Idrettshall og Osloidrettens hus

Ekebergveien 101

www.idrettsforbundet.no/oslo

Driftssjef

Siv Marie Hawor
    tlf: 958 71 123
    sivmarie.hawor@idrettsforbundet.no

Vedlikeholdssjef

Rune Hebjerk
    tlf: 920 98 491
    rune.hebjerk@idrettsforbundet.no

Hallbetjent
    tlf: 95871123

Leiepriser

Priser for leie av idrettshallen dersom klubben/ foreningen er medlem av Oslo Idrettskrets:

kr 566 pr. time pr. bane (banene A, B og C, håndballbaner)

kr 383 pr. time for bane D, lav takhøyde

kr 1599 pr. time for A, B og C samlet

kr 1960 pr. time for A, B, C, og D samlet

Priser for leie av idrettshallen dersom klubben/ foreningen ikke er medlem av Oslo Idrettskrets:

kr 850 pr. time pr bane (banene A, B og C, håndballbaner)

kr 570 pr. time for bane D, lav takhøyde

kr 2400 pr. time for A, B og C samlet

kr 2937 pr. time for A, B, C, og D samlet

Klisteravgift

Priser for leie av idrettshallen ved andre aktiviteter enn idrett:

Ta kontakt med driftssjef Siv Marie Hawor, 958 71 123, sivmarie.hawor@idrettsforbundet.no.

Ordensregler

Branninstruks

Mer her når dette er klart