Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Lederkurs for ungdom, 15-19 år

Sørmarka april 2019.jpg
Lederkurs for ungdom, april 2019
Sted: Sørmarka kurs- og konferansesenter
Start: 05.03.2021 17:00 Slutt: 07.03.2021 16:00

Ny mulighet for lederkurs! Oslo idrettskrets kurs på Sørmarka for engasjert ungdom mellom 15 og 19 år som er medlem i et idrettslag.

Har dere ungdommer i idrettslaget som vil, kan og tør? Å delta lederkurs gir mulighet til å lære mer om seg selv og om sin rolle i idrettslaget. Dyktige kurslærere fra idrettskretsen vil ta dere gjennom en spennende og læringsrik kurshelg. Les mer om innhold her

Kurset er for deltakere på tvers av idretter.

Nytt 2021: Deltakere fra fotballklubber som melder seg på, blir automatisk påmeldt en ekstra kurskveld som er rettet spesifikt mot roller og muligheter som finnes i fotballen. Denne gjennomføres onsdag 24.mars kl. 17.00-20.00 (kontorlokaler på Bryn) 

Praktisk info

Dato for kurshelgen: 5-7 mars 2021

Ca. 4 mnd etter helgekurset møtes deltakerne til en oppfølgingssamling for alle deltakere, en ettermiddag fysisk eller digitalt.

Egenandel: 500,- pr. deltaker. Betales av idrettslaget eller deltakeren selv. Påmeldingsavgiften inkluderer overnatting og måltider. Nabolagsklubber får dekket påmeldingen for inntil 4 deltakere.

Smittevern og regler ved deltakelse

Deltakerne må forholde seg til enhver tids gjeldende smittevernregler.

Oslo idrettskrets vil fortløpende vurdere muligheten til gjennomføring, avhengig av smittesituasjonen. 

Kursinnholdet er justert for å ivareta smittevernshensyn gjennom hele helgen. På Sørmarka har vi tilgang til romslige klasserom for å opprettholde krav til avstand. Faste grupper kan bli aktuelt. Hotellet følger opp gjeldende krav til hygiene og avstand ved gjennomføring av måltider og overnatting. Deltakerne bor på enkeltrom. Alle deltakerne skal være på eget rom senest klokken 23.00. Vi går nattevakt.

Kurset er rus- og alkoholfritt. 

 

Påmelding her 

FULLTEGNET. 

Deltakere fra idrettslag tilhørende Oslo idrettskrets vil bli prioritert, 4 stk per idrettslag. Har vi ekstra plasser etter dette, åpner vi for flere fra samme idrettslag og fra andre idrettskretser.

Spørsmål

Spørsmål kan sendes til sigrid@idrettsforbundet.no