Fra lederkurs Sørmarka februar 2020
Fra lederkurs Sørmarka februar 2020
21
okt
2022

Lederkurs for ungdom - fulltegnet

Sted: Sørmarka kurs og konferansehotell
Start: 21.10.2022 16:30
Slutt: 23.10.2022 15:30
Påmeldingsfrist: 12.10.2022 23:59    Meld deg på

Oslo idrettskrets inviterer til lederkurs for engasjert ungdom 15 til 19 år, som er medlem i et idrettslag.

 

Å delta på lederkurs gir mulighet til å lære mer om seg selv og sine lederegenskaper, og om sin rolle i idrettslaget. Her treffer man deltakere fra idrettslag i hele byen. Dyktige kurslærere fra idrettskretsen vil ta dere gjennom spennende og læringsrike kursmoduler, som presentasjonsteknikk, egne styrker og ungdom i sentrum. Mer detaljer om innholdet i kurset finner du her.

 

Praktisk info

Kurset gjennomføres på Sørmarka kurs- og konferansehotell, fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. I tillegg inviteres deltakerne på en avsluttende samling ca. 4 mnd etter kurset.

Prosjekt

Deltakerne blir utfordret på å dra i gang et prosjekt i eget idrettslag etter første kurshelg. Deltakerne skal ha en kontaktperson i idrettslaget som fungerer som en mentor for sin(e) deltaker(e). Kontaktpersonene deltar på informasjonsmøte i forkant av kurset, og spiller en viktig rolle i oppfølgingen av prosjektet.

Pris og påmelding 

Inkludert i påmeldingen er kurset, t-skjorte, overnatting og måltider. Egenandelen er 500,- pr. deltaker. Oslo Idrettskrets dekker det resterende. Nabolagsklubber i OIK får dekket påmeldingen for inntil 4 deltakere per år.

Deltakere fra idrettslag tilhørende Oslo idrettskrets vil bli prioritert, max 4 stk per idrettslag. Har vi ekstra plasser etter dette, åpner vi for flere fra samme idrettslag og fra andre idrettskretser.

Regler ved deltakelse

Kursbevis krever 100 % oppmøte. Alle deltakerne skal være på egne rom senest klokken 23. Kurset er rus- og alkoholfritt.

Spørsmål

Spørsmål kan sendes til sigrid@idrettsforbundet.no eller på telefon 481 86 620