Foto: Ann Kristin Bruce
Foto: Ann Kristin Bruce

Randi i Hrani Islandshestforening

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 deler vi ut et spesialbestilt Frivillig-bilde i fra Pictureit.no. Første mottaker ble Randi Strand Gundersen fra Hrani Islandshestforening.

Randi er en uunnværlig ressurs gjennom hele året og organiserer ridekurs, setter opp lister, ordner og fikser så alle blir både sett og hørt. Hun er alltid blid og legger til rette for alle og enhver uten å forvente noe tilbake. Tusen takk for din innsats, klubben hadde ikke vært den samme uten deg!

 

 

Ønsker du å gi et bilde til en frivillig i ditt idrettslag?

I forbindelse med Frivillighetens år 2022 ønsker vi å gi en liten oppmerksomhet til de som står på som frivillige i idrettslagene. Vi har bestilt et spesiallaget bilde fra den lokale bedriften Pictureit som har laget en tekst spesielt for oss!
Vi har 100 bilder med en fin tekst som beskriver den frivillige. De 100 første som sender en mail med info om hvem de ønker å gi bildet til, hvilken oppgave den frivillige har gjort i idrettslaget og hvorfor akkurat denne personen fortjener en liten oppmerksomhet blir kontaktet for utlevering av bildet. Vi kommer på besøk til idrettslaget og deler ut bildet personlig dersom det er innenfor en overkommelig avstand, ellers sendes det i posten. Dette avklares ved nærmere kontakt. 

Les mer om kriterier og kontaktinfo her. 

 

Vi tar sommerferie nå, men det er mulig å sende inn nominasjoner fortløpende så vil dere få svar i begynnelsen av august når vi er tilbake!