Viken idrettskrets ønsker velkommen til vårt kretsting 10. – 11. juni på Quality Hotel Fredrikstad

Fredag ettermiddag avslutter vi den to-dagers folkehelsekonferansen «Livsløpet» med en paneldebatt hvor vi spør oss om vi samarbeider godt nok på aktivitetsfeltet her til lands. Her stiller debattanter fra idretten, det offentlige og politikken. Det hele rundes av med et inspirasjonsforedrag fra håndballpresident Kåre Geir Lio.

Tingmiddagen serveres fra klokken 20:30 på Roof Top Bar, åttende etasje på hotellet. Vi håper mange velger å delta og bidrar til gode samtaler med idrettsvenner.

Lørdag er det registrering til tinget fra klokken 09:00 før tinget starter klokken 10:00. Alle må være på plass senest 09:45 i salen. Saksdokumenter, klikk her.

Vi håper dere i tillegg til deltagelse på kretstinget har anledning til å delta på hele folkehelsekonferansen «Livsløpet» 9. og 10. juni som avholdes som opptakt til tinget. Program og påmelding til folkehelsekonferansen, klikk her.

Onsdag 8. juni klokken 19.00 vil det bli opplæring av GoPlenum via teams. Alle påmeldte delegater vil få en lenke med invitasjon til opplæringen.