sveinungJulehilsen.jpg

God jul og godt nyttår

Jubileumsåret 2017 ble et historisk godt år for Osloidretten. Gjennom vår 100-årige historie har vi opplevd mang en seier – kjempet frem av våre helter på og utenfor idrettsbanen – men i 2017 har vi satt historiske rekorder.

Aldri før har aktivitetstallene vært så gode, aldri før har så mange barn og unge deltatt i Osloidretten. Aldri før har investeringene i idrettsanlegg i Oslo vært høyere og i 2018 settes nok en rekord når godt over 1 milliard kroner investeres i nye anlegg.

Fjorårets julegave fra politikerne i Oslo var fastsettelsen av områdeplan for Ekeberg by- og idrettspark. Vi har benyttet tiden godt i 2017, og er i gang med prosjektering av idrettsfasiliteter som vil utvikle Ekeberg til et enda større kraftsenter for Osloidretten. Til kretstinget i juni vil vi legge frem planer som vi håper gir oss unison oppslutning.

Selvsagt har vi også utfordringer i Osloidretten. Kostnadsnivået i deler av idretten – spesielt i ungdomsidretten – gir grunn til bekymring. Dette tar vi i Oslo Idrettskrets svært alvorlig, og vi har derfor utarbeidet en handlingsplan med konkrete tiltak som vi vil presentere i januar 2018. Sammen med idrettslagene og særidrettene ønsker vi å ta «idrettsglede for alle» enda mer på alvor.

Vi i Oslo Idrettskrets ønsker å si takk til alle som deltar i, hjelper til, heier på og støtter idretten i Oslo for å ha skapt et fantastisk aktivt år. Takk til byens politikere som satser på oss og takk til kommunens etater og foretak som vi samarbeider bedre med enn noen gang. 

Vi ønsker alle en riktig god jul, og et godt nytt år!