Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Visma eAccounting for idrettslag

Visma Eaccounting.png
Sted: Osloidrettens hus, Ekebergveien 101, 1178 Oslo
Start: 24.10.2019 18:00 Slutt: 24.10.2019 21:00

Bli med på kurs i Visma eAccounting for idrettslag!

Smart Klubbøkonomi handler om å skape mest mulig idrett for hver krone som går inn i din klubb.  Norges idrettsforbund og Visma leverer sammen en skreddersydd løsning som forenkler organisasjonsarbeidet og økonomistyringen. Løsningen passer for både små og store norske idrettslag.

Hva er Smart Klubbøkonomi?

Norges idrettsforbund har i samarbeid med Visma laget en skreddersydd løsning som forenkler oppgavene knyttet til økonomi og administrasjon i ditt idrettslag. Med regnskapsprogrammet Visma eAccounting, i kombinasjon med KlubbAdmin fra NIF, vil du kunne bruke mindre tid på kontorarbeid og mer tid på idrett, uansett om du er fast ansatt eller frivillig. Gevinsten er "Smart Klubbøkonomi". Og mer tid til å fokusere på idretten! Med sin KlubbAdmin-integrasjon er Visma eAccounting det regnskapsprogrammet som NIF anbefaler alle mindre idrettslag å benytte.

Hvem er kurset for?

Vi inviterer både økonomiansvarlige og ledere fra klubber som har tatt programmet i bruk, og du som lurer på om det kan være noe for dere.

Hva går kurset ut på?

Visma sin tittel på kurset er "Fra budsjett til årsrapport - Hvordan benytte Visma eAccounting på en effektiv og enkel måte" og tar deg som deltaker gjennom praktisk bruk av Visma eAccounting i ditt idrettslag. 

Kursholder: Frederik Sætrang Sohlman, seniorkonsulent, fra Visma.

Påmelding her

Deltakeravgift kr. 200,-.

Bindende påmelding.