Nytt tilbud: Paraturn i Kristiansand (utsatt start)

KTF_Paraturn.jpg
Foto: Norges idrettsforbund og olympiske og Paralympiske komié

Fra og med 2021 kan du bli med på ukentlige paraturn treninger! Blir du med?

Er du 13 år eller eldre, har en fysisk funksjonsvariasjon og har lyst til å prøve deg på turn? Kristiansands Turnforening starter på nyåret opp et pilotprosjekt for personer med fysiske funksjonsvariasjoner i henholdt til syn, hørsel, bevegelse.

På bakgrunn av nye retningslinjer, blir informasjonsmøtet og oppstarten av treningene utsatt til etter 18.januar. Nye datoer kommer...

Ukentlige treninger fra januar 2021:

Fra 14.januar og torsdager fremover vil du kunne delta på Paraturn fra kl. 19:00 til 20:00 i Turnhallen i Gimlehallen. Treningene vil fokusere på basistrening, grunnelementer i turn, idrettsglede og samarbeid.

Informasjonsmøte:

Det vil være et informasjons-/bli kjent-møte i kantinen i Gimlehallen (inn til venstre når du går inn til hallen) torsdag 7. januar klokken 18:30. Her vil du få mer informasjon om treningstilbudet og ha muligheten til å stille spørsmål.

Påmelding til bli kjent-møte og/eller tilbudet paraturn kan sendes til post@ktfturn.no

Lurer du på noe, eller ønsker mer informasjon ta gjerne kontakt med ansvarlig trener på e-post: kariannejokstad@gmail.com eller fagkonsulent innen paraidrett: karoline.storbukas@idrettsforbundet.no

Alle lokaler som blir brukt i henhold til møtet og treninger er universelt utformet.

Vel møtt!