Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bytrimmen

Skjermbilde 2020-09-21 143419.jpg

Ett nytt gratis lavterskel tilbud mosjonstilbud i Kristiansand ! Det krever ingen forkunnskaper og skogen er byttet ut med urbant nærmiljø.

 

Bytrimmen er ett nytt gratis lavterskel tilbud mosjonstilbud i Kristiansand som tilbys av Kristiansand Orienteringsklubb. Det krever ingen forkunnskaper og skogen er byttet ut med urbant nærmiljø og parker.

• alle poster kan nås med barnevogn/rullestol

• alle poster er lett å finne, krever ingen forkunnskaper om orientering

• alle poster er merket med et merke/oblat med en kode

• alle postbesøk kan registreres på www.turorientering.no, men du må ikke (der kan kartet også lastes ned til bruk på mobil eller skrives ut).

Kart over Bytrimmen, område Grim

Kart over Bytrimmen, området Gimlemoen


Ta postene når du vil i ditt tempo. Du trenger ikke ta alle postene på en gang og rekkefølgen bestemmer du selv. De 30 første som registrerer seg er med i trekningen av et gavekort på Löplabbet!

Lyst til å prøve mer?

Kristiansand Orienteringsklubb (KOK) tilbyr også hvert år to andre turorienteringsopplegg:

• Baneheitrimmen som er 20 poster i Baneheia. Kort mellom postene og alle postene ligger i nærheten av en av hovedstiene

• Skautrimmen 60 poster ulike steder i Kristiansand. I 2020 i områdene Møvig/Voie, Vågsbygd, Grostøl og Jegersberg. Her er det litt lenger mellom postene og de flest ligger litt vekk fra sti.


Det er også Bytrimmen poster ved Gimlemoen som står ute hele høsten 2020.


KOK tilbyr også trening og opplæring fra ca 6 år og oppover, men orientering kan man begynne med «når som helst». Klubben vil gi opplæring tilpasset den orienteringserfaringen deltakerne har. Treningene er normalt fra Presteheia Klubbhus (Gimlekollen).


Mer om treningene, orienteringsløp og andre aktiviteter i klubben finner du på www.kok.no eller på klubbens Facebookside.