Foto: Trine Nessler Wichmann
Foto: Trine Nessler Wichmann

BLI MED PÅ ÅPEN SAMLING I SITTEVOLLEYBALL – FOR KVINNER!

Som et tiltak for å rekruttere flere kvinner til sittevolleyball, arrangerer vi en «Åpen samling» for kvinner i Kristiansand den første helgen i mai. Fra fredag 3. mai til søndag 5. mai vil det være en hyggelig helg med fokus på økt ballkontakt tilpasset hver enkeltes ferdighetsnivå, sosialt samvær og mestring!

Dette arrangementet er åpent for alle, fra nybegynnere til erfarne spillere. Våre erfarne trenere, Elisabeth Eyde og John Walstad, vil sørge for gode treningsøkter for alle deltakerne. Oppholdet og deltakelsen er gratis! Reisekostnadene dine vil bli refundert i etterkant av samlingen.

Hva er sittevolleyball?

Sittevolleyball spilles nesten på samme måte som vanlig volleyball. Det er 6 spillere per lag, men i sittevolleyball sitter spillerne på gulvet på en bane som er 10×6 meter, og nettet er mellom 105-115 cm høyt. Man kan blokkere serven, men man kan ikke løfte rumpa fra gulvet når man spiller ballen. Det er svært raske ballvekslinger, og hovedmålet er å returnere ballen over nettet til motstanderen med maksimalt tre berøringer. Hvis ballen treffer gulvet, har motstanderlaget vunnet poenget.

Målgruppen for sittevolleyball er hovedsakelig personer med bevegelseshemming. De vanligste funksjonsnedsettelsene blant sittevolleyballspillere inkluderer amputasjon, redusert muskelstyrke, ataksi, redusert bevegelsesutslag, hypertoni og atose. Men alle er velkomne til å prøve!

Hvis du har lyst til å prøve sittevolleyball og oppleve fellesskap og idrettsglede, er denne samlingen perfekt for deg!

Kontakt vår Parakonsulent, Øyvind Lie, for påmelding eller hvis du har spørsmål om arrangementet!

E-post: Oyvind.lie@volleyball.no
Telefon: 41238549