Norges idrettsforbund og Norges idrettshøgskole arrangerer Norges største barne- og ungdomstrenerseminar 20. - 21. september. Foto: NIH/Emil Sollie
Norges idrettsforbund og Norges idrettshøgskole arrangerer Norges største barne- og ungdomstrenerseminar 20. - 21. september. Foto: NIH/Emil Sollie

Trenerkonferansen du ikke kan gå glipp av!

Bli med på Norges største barne- og ungdomstrenerkonferanse og få et løft som trener! Få innføring i det beste fra praktisk og teoretisk trenerarbeid fra de fremste ekspertene på feltet. Barne- og ungdomstrenerkonferansen 2019 i Oslo arrangeres 20. - 21. september og passer for alle som trener barn og ungdom, foreldretrenere og andre som er opptatt av barneidrett.

Norges idrettsforbund i samarbeid med Norges idrettshøgskole og flere særforbund har ikke spart på noe når de nå arrangerer det som blir Norges største trenerkonferanse for barne- og ungdomstrenere.
 
- Denne konferansen blir et sted for faglig påfyll både teoretisk og praktisk som gir deg et løft i ditt møte med barn- og ungdommer i treningshverdagen.  Du møter andre trenere som jobber med det samme som deg, får den nyeste forskningen, utveksler erfaringer, og du får høre de fremste ekspertene på barne- og ungdomsidrett. Konferansen er åpen for alle trenere som jobber med barn og ungdom, og er et formelt etter- og videreutdanningstiltak for trener 1 og trener 2, sier Antero Wallinus-Rinne, seniorrådgiver Trenerutvikling i Norges idrettsforbund. 

Meld deg på i dag

Gå til arrangementet på Facebook og del med dine trenerkolleger.

Meget viktige temaer
Konferansen belyser vidt spekter av temaer som barne- og ungdomstreneren står overfor: Her er noen av temaene:

 • Hvordan øke kvaliteten i den fysiske treningen i lagidretter?
 • Hvordan skape eierskap til egen treningsprosess?
 • Har jenter og gutter like muligheter i idretten?
 • Konkurrer med kvalitet - resultatet teller, men utvikling gjelder.
 • Hvordan redusere sykdom og skade i ungdomsidretten?
 • Barmarkstrening for unge utøvere.
 • Fra teori til praksis - råd og tips til trenere i barneidretten.
 • Når blir jakten på konkurransefortrinnet usunt?
 • Hva sier forskning om trenere i paraidrett?
 • Hvordan utvikle relasjonskompetanse?
 • Treningskvalitet i lagidretter - ikke bare mest, men best.

Gode foredragsholdere med riktig kompetanse
Christian Berge, landslagstrener for håndballherrene og Stig Inge Bjørnebye, sportssjef i Rosenborg Ballklubb brenner for barneidretten og kommer for å holde inspirerende innlegg. Det blir til sammen 25 unike foredrag fra eksperter og professorer innen coaching, psykologi og pedagogikk. I tillegg skal Håndballforbundet, Skiforbundet og Kampsportforbundet, Danseforbundet, Tennisforbundet og Gym- og Turnforbundet, Wang toppidrett og toppidrettssjef Tore Øvrebø holde innlegg.

Pris
990 kroner for begge dager
590 kroner for én dag 


20. – 21. september - Norges idrettshøgskole, Sognsvann  
Norges idrettshøgskole, se informasjonsside

Velkommen til et inspirerende og lærerikt trenerseminar!