Foto: gpointstudio on Freepik
Foto: gpointstudio on Freepik

Agder idrettskrets deltar i årets pride-parader

Vi inviterer alle idrettslag til å bli med å feire vårt mangfoldige samfunn og fremme idrettens visjon om «idrettsglede for alle!» Under årets parader i Kristiansand (Skeive Sørlandsdager) og Arendal (Arendal på skeiva) stiller Agder idrettskrets opp med fanen: «Idrettsglede for alle!» ALLLE ER VELKOMNE TIL Å GÅ SAMMEN MED OSS!

Skeive Sørlandsdager ble opprettet på 1990-tallet. Etter et kort opphold så ble Skeive Sørlandsdager startet opp igjen i 2009 og har blitt arrangert hvert år siden. Arendal på skeiva ble arrangert for aller første gang i 2020.

Paradene er Kristiansand og Arendals mest synlige fest og markering hvor vi blant annet feirer lhbtiq-bevegelsen (lesbiske, homofile, bifile, trans, interkjønn og queer). Paraden og festivalen er en politisk uavhengig markering der alle er velkomne så lenge man er enige i våre verdier om inkludering, likeverd og mangfold.

Agder idrettskrets vil benytte anledningen til å feire vårt mangfoldige samfunn og fremme idrettens visjon om idrettsglede for alle!  Vi inviterer alle, skeive som streite, venner, familie og støttespillere til å gå sammen med oss bak fanen «Idrettsglede for alle» 

Kristiansand:

Tid: Lørdag 26.august kl.14-15

Sted: Torvet, Kristiansand

Les mer om Skeive Sørlandsdager her.

 

Arendal:

Tid: 9. september

Sted: Munkehaugen, Arendal

Les mer om Arendal på skeiva her.