Foto: Norges idrettsforbund
Foto: Norges idrettsforbund
06
mar
2024

Introduksjonsmøte (steg 1) - varslingsportal MittVarsel

Arrangør: Norges idrettsforbund
Sted: Digitalt på Teams
Start: 06.03.2024 10:00
Slutt: 06.03.2024 10:30
Påmeldingsfrist: 04.03.2024 00:00    Meld deg på

Meld deg på kurs nå og få egen portal til behandling av varslingssaker i ditt idrettslag! Utrullingen av MittVarsel består av et introduksjonsmøte på 30 minutter og et to timer langt kurs, før ditt organisasjonsledd får tilsendt en egen portal i MittVarsel.

God innsikt og gode verktøy er nøkkelen til å sikre en god behandling av varslingssaker i norsk idrett. Vi tilbyr derfor systemet MittVarsel gratis til alle idrettslag og idrettsråd. MittVarsel er spesielt tilpasset idrettens behov i håndtering av varslingssaker og sikrer en trygg oppbevaring av sensitive personopplysninger. Vårt mål er at alle idrettslag og idrettsråd skal ta i bruk MittVarsel. Systemet er enkelt, trygt og tilgjengelig for alle organisasjonsledd i idretten.

Introduksjonsmøte
Møtet gir informasjon om hva MittVarsel er, hvilke fordeler systemet har, og hvem som skal delta på videre kurs. Det varer i 30 minutter og følges på Teams.

Portal i MittVarsel
Etter at introduksjonsmøte og kurs er gjennomført, vil du motta en e-post med tilgang til portal i MittVarsel og relevant informasjon om varsling som bør legges på idrettslagets/idrettsrådets nettside.

Nå er ditt idrettslag/idrettsråd klar til å håndtere varsler på en trygg og sikker måte!

Norges idrettsforbund har også laget ressursider for varsling, og vi oppfordrer alle til å bli bedre kjent med disse sidene.