Illustrasjonsbilde jente klatring

Vil du delta i forskningsprosjektet "Fysisk aktivitet blant autistisk ungdom"?

Hei! Har du lyst å være med i et forskningsprosjekt? Vi ønsker å finne ut hvor fysisk aktive autistisk ungdom er og hva som bidrar til eller hindrer fysisk aktivitet.

Hei,

Doktorstipendiat Ingrid fra NTNU søker etter ungdom. Prosjektet omhandler fysisk aktivitet blant ungdom (12-19 år) med autismespekterdiagonse, og har som mål å se på fysisk aktivitetsnivå, deltakelse i fysisk aktivitet, samt barrierer og fasilitatorer for deltakelse.

 

I prosjektet er det ungdommene selv som er ekspertene, og det er deres opplevelser jeg ønsker å finne ut av. Derfor er jeg nå i en prosess hvor jeg rekrutterer ungdom til å delta. I den forbindelse håper jeg dere kan hjelpe meg med å dele ut informasjonsskriv til aktuelle ungdommer. Dette kan f.eks. skje som «ranselpost», via digitale kommunikasjonsflater, eller gjennom idrettslag/idretts- og fysisk aktivitetstilbud dere kjenner til i deres krets.

 

Det vil si at jeg ikke selv etterspør kontaktinformasjon til konkrete ungdommer, men forespør om dere har mulighet til å dele informasjonsskrivet med aktuelle målgrupper (foresatte eller ungdommer).

 

Mer informasjon om hva det konkret innebærer å delta finner dere i informasjonsskrivet som ligger vedlagt. Jeg legger også ved en «plakat» som f.eks. kan deles i sosiale medier sammen med f.eks. denne teksten:

«Ved NTNU pågår det nå et forskningsprosjekt som ser på autistisk ungdom og fysisk aktivitet, med mål om å kunne bidra til inkludering i fysisk aktivitet. Ungdom mellom 12 og 19 år kan delta i prosjektet uavhengig av hvor i Norge en bor. Se bildet og informasjonsskrivet for mer informasjon :)

Har du spørsmål eller ønsker å delta se informasjonsskrivet her: https://s.ntnu.no/informasjonsskriv og ta kontakt med Ingrid Okkenhaug på epost, ingrid.okkenhaug@ntnu.no »

 

Med vennlig hilsen

Ingrid Okkenhaug

Stipendiat

Idrettsvitenskap, Institutt for sosiologi og statsvitenskap

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU)

https://www.ntnu.no/ansatte/ingrid.okkenhaug

Tlf. 47660082