Foto: Terje Pettersen
Foto: Terje Pettersen

Nå starter allidretten!

Skoleferien er over og landets allidrettsgrupper er snart i full gang igjen. Det innebærer at mange av de yngste barna - og deres foreldre - har sitt første møte med idretten akkurat i disse dager.

Er du en forelder som har blitt spurt om å hjelpe til på Allidretten? Har du kanskje allerede sagt ja og blitt kasta inn i rollen som aktivitetsleder eller barneidrettstrener uten å vite helt hva du skal gjøre? 

Viken idrettskrets har gode kurs som kan hjelpe deg. Det finnes også nyttig informasjon om barneidrett på idrettsforbundets nettsider: Alle barneidrettstrenere bør kjenne til Bestemmelsene om barneidrett og Idrettens barnerettigheter 

Idrettslag som har aktivitet for barn (opptil 12 år) skal ha en Barneidrettsansvarlig som medlemmene kan henvende seg til. Er du Barneidrettsansvarlig (fersk eller erfaren), så kan du delta på de digitale temamøtene våre som arrangeres jevnlig. De neste møtene finner sted 16/9 og 23/9 kl. 18.00 på Teams. Info og påmelding her: (link til kalenderen)  

Lykke til med Allidrett-oppstarten! Dere har en av de viktigste oppgavene i idretten! 

For spørsmål rundt barneidrett og korona-regler ta gjerne kontakt med Hanne-Kristin Kvarme E-post: hanne-kristin.kvarme@idrettsforbundet.no
Mobil: 977 35 618

Les også "Ofte stilte spørsmål fra idrettslag" her.

Link til "Viktig presisering: Barn kan utøve flere idretter innen 48 timer"