Deltakere, ledsagere og instruktører under Paravinterdagene 2024 i Sulitjelma Fjellandsby. Foto: Sebastian Loraas - SL Media
Deltakere, ledsagere og instruktører under Paravinterdagene 2024 i Sulitjelma Fjellandsby. Foto: Sebastian Loraas - SL Media

Paravinterdag i strålende vær

Sist uke ble det arrangert paravinterdager i sittende alpint og snowboard i Sulitjelma Fjellandsby i strålende påskevær den dagen vi fikk vært i alpinbakken.

Paravinterdagene var et samarbeid mellom Brettforbundet, Nordland skikrets, Nordland idrettskrets og Valnesfjord Helsesportssenter, hvor også Hjelpemiddelfirmaene Bano Life og Caretec bidro sterkt til at dette ble en stor suksess. Vi må samtidig benytte anledningen til å takke Sulitjelma Fjellandsby, som sørget for strålende forhold i bakken og tilrettela oppholdet for oss på en utmerket måte.

Opprinnelig skulle vi ha to dager i bakken, men værgudene gjorde sånn at vi forlenget aktiviteten i bakken første dag da det skulle blåse opp i løpet av natten og bli et ufyselig vær neste dag. Vi endret derfor litt på planene og hadde aktivitet også etter middag første dag. Dermed ble dag to benyttet til nyttig info og tips til alle deltakerne og ledsagerne i tillegg til erfaringsutveksling og snakk om veien videre, hvor felles tur til samling i Alpene var et av forslagene som kom opp :)

I år hadde vi også med oss Sebastian Loraas fra "SL Media", som filmet, tok bilder og intervjuet deltakere, ledsagere og arrangører underveis i arrangementet. Han vil lage en film fra Paravinterdagene som vi vil publisere så snart den er klar. Vi ser frem til å se det endelige resultatet av filmen :)

Alle deltakere, ledsagere og instruktører var enige om at det var et supert arrangement som man gjerne ønsker flere av gjennom sesongen. Vi gleder oss allerede til neste års Paravinterdager i Sulitjelma Fjellandsby :)