Foto: Runar Mellem
Foto: Runar Mellem

TV-aksjonen 2021

Nordland Idrettskrets er med på årets TV-aksjon som går av stabelen søndag 24. oktober. Vi oppfordrer alle våre idrettsvenner til å bli med.

Inntekten fra årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap.

Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden. Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet.

Med årets TV-aksjon skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger. 

Vi skal jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud.

Nordland idrettskrets deltar i fylkesaksjonskomitéen og oppfordrer alle innen Nordlandsidretten til å være med og støtte opp og delta på verdens største dugnad, årets TV-aksjon!

Hjertet i TV-aksjonen er bøssebærere. Den enkleste måten å engasjere seg på er å registrere seg som bøssebærer og gå årets viktigste søndagstur.

Bli med! 

http://www.blimed.no/

https://blimed.no/media/1202/2021_tadalayt.mp4

https://blimed.no/media/1201/2021_timveniyt.mp4