Foto: Bø Volleyballklubb
Foto: Bø Volleyballklubb

Smashing fredag i Bøhallen

Bø volleyballklubb i samarbeid med ungdomsklubben i kommunen har arrangert Smashing fredag en gang i måneden siden oppstarten høsten 2020, men kun når pandemien har tillatt det – nå blir det fast fremover.

- Smashing fredag ble startet opp i samarbeid med Idrett uten alkohol og Bø ungdomsklubb i fjor høst. På de fem fredagene vi fikk gjennomført i fjorårssesongen hadde vi opp til 30-40 ungdommer i hallen, og ser nå frem til at tilbudet kan arrangeres hver måned og uten tak på antall deltakere, forteller en fornøyd Morten Rønningen, leder i Bø volleyballklubb.

Tilbudet er for alle fra 7.klasse og opp til 18 år, og er helt gratis.

- Smashing fredag skal være med å gjøre tilbudet til ungdomsklubben enda rikere, samtidig som det er en fin arena til å bli kjent med sporten vår på.

Forskjellig volley-gøy

Mellom 20:00 og 22:00 en fredag i måneden kan du møte opp og spille Teen-volley, serve på blink og måle hastigheten på serven med lasermåler.

- Det er artig å se for min del at det er ungdommer som ikke spiller volleyball til vanlig som blir med. Det skal være lekpreget og gøy, forteller Rønningen som også legger til at de kjører konkurranser med premier til alle som deltar.

Smashing fredag og ungdomsklubben skal være et trygt samlingspunkt og tilbud for ungdommene.

- Det fine er at alle får tilbud om skyss hjem med oppsatte busser etter endt ungdomsklubb, forteller Rønningen.

Ukentlige treninger for alle aldersgrupper

Får du blod på tann etter fredagskveldens slutt trenger du ikke å vente helt til neste Smashing fredag for å spille volleyball igjen.

- Vi har tilbud til alle fra 1 til 100 år; ballsidighet/leikgruppe for de som er i barnehagealder, minivolley for 1.-3. klassinger, minivolley for 4.-7. klassinger, 6-er volley for 8.-10. klassinger, dametreninger og herretreninger. Treningene er åpne for alle så det er bare å møte opp for å bli med, forteller Rønningen.

Ønsker du å delta på Smashing fredag? Møt opp i Bøhallen førstkommende fredag, 1.okt, mellom 20:00 og 22:00.

Interessert i å bli en del av Bø Volleyballklubb? Møt opp på trening, les mer på https://www.bovolleyball.no/ eller ta kontakt med Morten Rønningen på 91845143.