Dønna IL.jpg

Dønna Idrettslag feirer opphevede restriksjoner med åpen hall

Med sine i overkant av 100 medlemmer ønsker idrettslaget i øykommunen å invitere gamle som nye, unge som voksne til åpen hall 23. oktober for å feire at idretten er tilbake.

- Vi alle har et stort behov for å samles igjen, og med åpen hall ønsker vi å vise frem idrettslagets tilbud til barn. Nå må vi feire at Covid-19-restriksjonene er over og ønske gamle og nye medlemmer velkomne, forteller leder av Dønna Idrettslag Tore Westin.

Barn mellom 5 og 14 år sammen med deres foreldre er dermed invitert til Dønnahallen hvor det vil bli ulike aktiviteter og bespisning, alt spandert av idrettslaget. 

- Vi vil tilby aktiviteter som fotball- og bordtenniskamper, hinderløype for de minste, samt at det vil være mulighet for å kaste på blink med risposer, forteller Westin og gleder seg over å være ordentlig i gang igjen.

Westin forteller avslutningsvis at det skal spilles kamper for gøy hvor alle som ønsker å delta kan bli med, og håper å se 50-60 idrettsglade barn i hallen denne lørdagen. 

Vil du delta på åpen dag i Dønnahallen?

Påmelding på SMS til Tore Westin 99597338 eller Tom Kenneth Johansen 47644937 innen kl. 17.00 torsdag 21.d.m. Alle barn bør følges av voksen person og de under 10 år må ha følge av voksen person (over 18 år).