Bilde fra Grenseløs paraidrettsdag i 2019. Foto Håvard Horn
Bilde fra Grenseløs paraidrettsdag i 2019. Foto Håvard Horn
19
apr
2023

Paraidrettsdag Bodø

Sted: Mørkvedlia idrettspark
Start: 19.04.2023 09:30
Slutt: 19.04.2023 13:30

Nordland idrettskrets i samarbeid med Bodø kommune, Hjelpemiddelsentralen Nordland, Bodin Videregående skole - idrettsfag, Bodø & Omegn Turistforening og en rekke idrettslag i Bodø inviterer til Paraidrettsdag i Mørkvedhallene onsdag 19. april.

Sist en liknende dag ble arrangert var i 2019, og siden da har samfunnet vært nedstengt, så et slikt arrangement har av den grunn dessverre ikke latt seg gjennomføre. 

Dette er en dag der alle elever med en eller annen form for funksjonsnedsettelse kan komme til Mørkvedlia idrettspark og få prøve en rekke ulike idretter, tilrettelagt og tilpasset den enkeltes behov og muligheter av dyktige trenere og instruktører fra idrettene. Også i år, som tidligere år, så får den enkelte deltaker som er skoleelev ha med 1-2 medelever som kan være med og delta denne dagen sammen med eleven med funksjonsnedsettelse. Dette har vært en stor suksess tidligere år, og er derfor noe vi ønsker å videreføre også i år. 

Forhåpentligvis vil paraidrettsdagen, for noen av delakerne, føre til varig deltakelse i et idrettstilbud etter arrangementet. Her skal "alle med" og vi håper så mange som mulig i målgruppen vil ta turen til Mørkvedhallene denne dagen.

Påmelding til Paraidrettsdagen HER!

Påmeldingsfrist 31. mars!

 

Kontakt: 

Torben Simonsen
Rådgiver paraidrett
Mobil: 419 00 251