Foto: Alexander Ericsson
Foto: Alexander Ericsson
01
nov
2019

Nettverkssamling for ungdom

Sted: Bodø
Start: 01.11.2019 12:00
Slutt: 01.11.2019 15:30

Ungdom kan, vil og tør! Velkommen til nettverksamling for unge ledere mellom 15 og 25 år! Her byr vi på inspirerende påfyll og energiboost.

Nordland idrettskrets fyller 100 år, og i anledning vårt jubileumsarrangement 1-3. november inviterer vi nå til nettverksamling for unge ledere, både i og utenfor idretten!

Til påmelding

Målgruppe: 
-Unge ledere og lederspirer fra Nordland
-Nordlandsungdom som har (eller ønsker) verv innen idrett, kultur, skole, politikk, frivillige organisasjoner, o.l.

Når: fredag 1. nov. 2019
Tid: 12.00-15.30 ca. 
Registrering og lunsj fra 11.30
Sted: Scandic Havet, Bodø
Pris: GRATIS! 

OBS: Bindende påmelding pga. matbestilling og logistikk! Gi beskjed til idrettskretsen hvis du blir syk eller forhindret fra å møte. Benytt e-postadressen du får i påmeldingsbekreftelsen.

Begrenset antall plasser!

-Er du ung og engasjert? Ønsker du å lære mer om hvordan du kan coache deg selv, og samtidig øke selvfølelse og selvtillit?
-Vil du lære deg å gjenkjenne hva som påvirker deg og hva som hjelper deg nå dine mål og drømmer, både privat og i verv/roller/skole/jobb?

Fantastiske Mia Börjesson besøker oss for å gi deg verktøyene du trenger i foredraget "Verdensmester i eget liv" - Vi lover deg at denne dama kan sine saker! 

Vi vil også få besøk av fremadstormende unge ledere som har nådd langt, har fått spennende oppgaver, og som gjerne deler sine erfaringer med oss.

Geir Bakkevold fra Sparebanken Nord-Norge kommer også, og han forteller oss mer om Samfunnsløftet og om hvordan ungdom kan søke midler for å nå mål og ambisjoner!

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss:

Iselin Brenna
Utdanningskonsulent, Nordland idrettskrets
E-post: iselin.brenna@idrettsforbundet.no
Mobil: 99361222

Monja Lien Jakobsen
Leder i Ungdomsutvalget, Nordland idrettskrets
E-post: Monjalien@gmail.com
Mobil: 95244469