Foto: Norges idrettsforbund
Foto: Norges idrettsforbund
13
mar
2024

Kurs (steg 2) - varslingsportal MittVarsel

Arrangør: Norges idrettsforbund
Sted: Digitalt på Teams
Start: 13.03.2024 15:00
Slutt: 13.03.2024 17:00
Påmeldingsfrist: 11.03.2024 12:00    Meld deg på

Meld deg på kurs nå og få egen portal til behandling av varslingssaker i ditt idrettslag! Utrullingen av MittVarsel består av et introduksjonsmøte på 30 minutter og et to timer langt kurs, før ditt organisasjonsledd får tilsendt en egen portal i MittVarsel.

God innsikt og gode verktøy er nøkkelen til å sikre en god behandling av varslingssaker i norsk idrett. Vi tilbyr derfor systemet MittVarsel gratis til alle idrettslag og idrettsråd. MittVarsel er spesielt tilpasset idrettens behov i håndtering av varslingssaker og sikrer en trygg oppbevaring av sensitive personopplysninger. Vårt mål er at alle idrettslag og idrettsråd skal ta i bruk MittVarsel. Systemet er enkelt, trygt og tilgjengelig for alle organisasjonsledd i idretten.

Kurs i MittVarsel
På kurset får du opplæring i rutiner og saksgang i en varslingssak og bruk av den digitale portalen for varslingssaker. Kurset gjennomføres etter deltagelse på introduksjonsmøtet og er obligatorisk. Kursene holdes månedlig. Selve kurset gjennomføres på Teams og består av en teoretisk og en praktisk del. Alle vil få en egen testbruker og få prøvd ut systemet i løpet av kurset. 

Portal i MittVarsel
Etter at introduksjonsmøte og kurs er gjennomført, vil du motta en e-post med tilgang til portal i MittVarsel og relevant informasjon om varsling som bør legges på idrettslagets/idrettsrådets nettside.

Nå er ditt idrettslag/idrettsråd klar til å håndtere varsler på en trygg og sikker måte!

Norges idrettsforbund har også laget ressursider for varsling, og vi oppfordrer alle til å bli bedre kjent med disse sidene.