Berit red.jpg

Nytt styre i Oppland idrettskrets

På Idrettskretstinget ble et nytt styre valgt for perioden 2016-2018. Her følger en liten presentasjon av hver enkelt.

Berit Brørby, styreleder:

Berit har vært representant på Stortinget for Oppland i 24 år. Hun jobber nå som rådgiver for HLF(Hørselshemmedes landsforbund) landets største organisasjon for mennesker med en funksjonsnedsettelse. Berit innehar også diverse styreverv i bedriftsstyrer og er blant annet medlem av styret for Domstolene i Norge. Berit brenner for idrett generelt, og har håndball som sin store lidenskap.

Liv Krokan Murud, nestleder:

Liv er 50 år og bor på Lillehammer. Jobber i dag som leder for HR-utviklingsavdelingen i Sparebanken Hedmark på Hamar.Hennes tilknytning til idretten er friidrett, ski og fotball - både som dommer, trener, lagleder og styremedlem i henholdsvis Lillehammer idrettsforening og Roterud idrettslag.

Per Løberg, styremedlem:

Per er bosatt i Vestre Slidre og jobber som leder for Vaksenopplæringa i Fusa. Per er
tidligere aktiv innen volleyball, friidrett og fotball, og har mange år som leder, trener og dommer i fotball. Han er styremedlem i Vestre Slidre IL og i tillegg æresmedlem i Slidre/Røn FK. Per er nå inne i sin fjerde periode som styremedlem i Oppland Idrettskrets.

Svein Erik Nordhagen, styremedlem (ny):

Svein Erik er doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Lillehammer og holder på med en avhandling om Ungdoms-OL. Han har tidligere vært lærer i idrettsfag og kroppsøving ved Lena Videregående Skole. Innen idretten har han jobbet som trener og hatt styreverv i idrettslag. Svein Erik har grunnutdannelse innen idrettsadministrasjon og idrettspedagogikk, samt mastergrad i Sport Management.

Inger Lilleby Fløgum, styremedlem:

Inger er 44 år og bosattt på Raufoss. Hun har drevet aktivt med håndball i Skjeberg og startet trenerutdanning som 14 åring. Siden har hun vært håndballtrener, trener for allidrett og i turn. Inger ble Raufoss IL sin første kvinnelige leder 33 år gammel, og har nå 10 år i styret i Raufoss allianse bak seg. Hun har også sittet både som leder og nestleder i Vestre Toten idrettsråd, og er nå inne i sin andre periode som styremedlem i Oppland idrettskrets.

Arne Brufladt, styremedlem:

Arne jobber som bussjåfør i JVB/Valdresekspressen og har fotball som sin store lidenskap. Arne har sittet 12 år i styret i Etnedal Fotballklubb og er nå  cupansvarlig. Arne har også 10 år i Etnedal Idrettsråd bak seg og sitter nå som leder. Styremedlem i Oppland Idrettskrets siden 2014.

Lars Petter Nyhus, styremedlem (ny):

 Lars Petter er 50 år og bosatt på Harpefoss. Han arbeider som stedsansvarlig på Karrieresenteret på Vinstra. Lars Petter har ulik erfaring innen idrett, og har blant annet
vært lagleder, styremedlem, nestleder og styreleder i 3 ulike idrettslag mange år. Er i dag i styret i NMKMG og i idrettsrådet i Sør-Fron. Lar Petter har nylig tatt veilederutdanning i NIF, og tar oppdrag med å veilede andre idrettslag.

Sondre Ramsrud, varamedlem (ny):

Sondre er 21 år og bosatt på Moelv, men opprinnelig fra Biri. Han studerer for tiden rettsvitenskap, og har bakgrunn som aktiv utøver og trener. Han representerer Lillehammer Skiklub, Lillehammer Idrettsforening og Vingrom Skiskyting.

May Brit Støve, varamedlem (ny):

May Brit er 49 år og bosatt på Vinstra. Hun jobber som utviklingsansvarlig i Peer Gynt AS. Som aktiv idrettsmamma har hun ved siden av å være tilstede på idrettsarenaene vært styreleder i hhv Peer Gynt Alpinklubb og Vinstra Idrettslag. May Brit sitter som nestleder i Nord-Fron idrettsråd, og er i tillegg  arrangements ansvarlig og rennsjef på Gålårennet i alpint hvert år.

Guhild Solberg, varamedlem:

Gunhild er 21 år,opprinnelig fra Raufos og studerer nå på Hamar. Gunhild har bakgrunn som aktiv fotballspiller og hopper, og er inne i sin andre periode som styremedlem i Oppland idrettskrets.