Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nyansatt i Hedmark idrettskrets

Ane3.jpg

Vi ønsker Ane Måntrøen velkommen til Hedmark idrettskrets

 

Ane er engasjert for å arbeide med NM-veka 2020 og Idrettsgallaen.

Hun kommer fra et vikariat som daglig leder i Storhamar Håndball der hun blant annet har vært turneringsansvarlig for Storhamar Cup. Før det arbeidet hun som prosjektleder i Norsk Toppfotball og har med det god kjennskap til idrett og arrangement.

NM-veka 2020 arrangeres på Hamar og Stange 24.-28. juni neste år.
2020 blir tredje året NM-veka sommer arrangeres. De to foregående arrangementene har foregått i Stavanger. Det er per nå 22 særforbund som vil arrangere sitt NM på Hamar eller Stange neste år, eksempelvis vil idretter som boccia, håndbak, criquet og hiphop delta. NRK er med som partner og flertallet av idrettene vil få sin idrett sendt på NRK gjennom uken.

"Vi gleder oss til å gi alle utøvere og andre tilreisende en flott opplevelse under neste års NM-veke. Vi vil bruke arrangementet til å befeste Hamar og Stange som en god arrangør av idrettsarrangement og skape nasjonal oppmerksomhet for regionen", sier Ane. "Jeg ser frem til å tilrettelegge for et stort arrangement i tillegg er det veldig gøy å være med å fremme idretter som ofte får mindre oppmerksomhet.»

Hamar og Stange kommune samt Fylkeskommunen har vært viktige for å få NM-veka til regionen. Ane håper de får igjen den effekten de forventer.
I tillegg ønsker hun også å få med næringslivet til å skape et event for tilreisende og de som bor i regionen