MicrosoftTeams-image.png

Silje Sandmæl på laget mot idrettsfattigdom

Idrettens kostnadsmur har skapt overskrifter og bekymringer i media, og det er en bekymringsfull trend som vi må adressere for å sikre en bærekraftig fremtid for idretten.

Episodens hovedgjest er forbrukerøkonom Silje Sandmæl. Hun har engasjert seg i å finne måter å senke kostnadene i idretten, og deler historier fra sitt eget idrettslag. De jobber hardt for å holde kostnadene på et minimum. Da er det bra å ha en forbrukerøkonom som har kontroll!

Så snakket vi med Even Øgrey Brandsdal, styreleder i Fotballklubben Våg, som var ett av de første idrettslagene med (nesten) gratis fotballtrening. Vi var nysgjerrige på hvordan de fikk det til, og om andre lag kan lære av de.

Kathrine Godager, nestleder i Røa IL, deler med oss sine erfaringer om priskarusellen i Oslo, og hva hennes klubb gjør for å håndtere denne utfordringen.

Til slutt har vi med oss idrettspresident Berit Kjøll, som forteller hvordan Idrettsforbundet har samarbeidet med flere departementer for å gjøre idretten mer tilgjengelig og billigere for alle.

Les mer: Diskvalifisert av lommeboken

Bli med oss på en samtale om kostnader i idretten og hva som kan gjøres for å sikre en enda mer inkluderende idrett.