hender

Din klubb, din fremtid - la oss bygge den sammen!

Idrettslaget er hjertet av lokalsamfunnet - et sted hvor lidenskapen for idrett, aktivitet, fellesskap og mestring blomstrer. Men for at et idrettslag skal fungere, er kunnskap og kompetanse avgjørende. Derfor inviterer vi deg til å delta i en spennende uke med kompetansehevende tiltak skreddersydd for idrettslag og entusiaster som deg. Bli med oss på denne reisen til et sterkt, veldrevet idrettslag!

Økonomistyring 13.11.
Hvordan unngå den skremmende rotasjonen av økonomiske nøkkelpersoner? Vi avdekker historien, feilene og suksessene, og gir deg verktøyene til å bygge økonomisk stabilitet.

Valgkomitéens magi 14.11.
Rekruttering av frivillige er nøkkelen til en blomstrende klubb. Vår guide hjelper din valgkomité å navigere gjennom lovene, arbeidsmetoder og beste praksis for vellykket rekruttering.

Årsmøtet uten hodepine 15.11.
Lær trinn-for-trinn hvordan du forbereder, gjennomfører og følger opp på årsmøtet. Det er på årsmøtet idrettslagets skjebne avgjøres - bli klar til å påvirke klubbens retning.

Kontrollutvalgets kraft 16.11.
Et kontrollutvalg er nøkkelen til økonomisk trygghet. Vi veileder deg gjennom oppgavene, sikrer at midlene brukes korrekt og gir deg kontroll på idrettslagets økonomi.

Bli med oss på denne uken designet for å gi deg verktøyene du trenger for å styrke idrettslaget ditt og samtidig skape et mer inkluderende og engasjerende fellesskap. Dette er din sjanse til å ta idrettslaget ditt til neste nivå.

Er du klar til å investere i din klubb og ditt fellesskap?
Meld deg på nå, og la oss sammen bygge klubben og fremtiden sammen!