Clas Brede Bråthen tok utfordringen, og hoppet i Drammenselva for Tv-aksjonen!
Clas Brede Bråthen tok utfordringen, og hoppet i Drammenselva for Tv-aksjonen!

Hopplandslaget hopper for TV-aksjonen!

Clas Brede Bråthen hopper i Drammenselva for TV-aksjonen med en oppfordring til store og små idrettslag om å bli digitale bøssebærere!

Årets mottaker av innsamlingen er WWF Norge og bekjempelsen av plast i havet. Hopplandslaget har allerede registrert seg og startet innsamlingen. Nå kan du gjøre det samme!

En annerledes tid krever nye løsninger. På grunn av koronasituasjonen har NRK besluttet at årets TV-aksjon kun skal samle inn penger via digitale løsninger.

Digitale bøssebærere

Du kan enkelt registrere seg som digital bøssebærer her. Dette er veldig enkelt og kanskje den beste muligheten idrettslaget noen gang vil få til å påvirke miljøet.

- Idrettslagenes innsats er uvurderlig i denne sammenheng. Dette handler om å ta vare på naturen vår, kunne drive med aktivitet både over og under vann i generasjoner fremover! sier Nina Marshall, Fylkeskoordinator i TV-aksjonen.

tv aksjonen 2020.jpg

Viken idrettskrets sin egen organsisasjonssjef, Kathinka Mohn, er ambassadør for årets TV-aksjon.

- Idrettslagene er gode på digitale løsninger, og jeg har stor tro på at Vikenidretten viser seg fra sitt beste også under denne nasjonale dugnaden. Bli digital bøssebærer! oppfordrer hun.

Hopplandslaget har opprettet en spleis.

Med Clas Brede i spissen har hoppplandslaget hoppet i det og opprettet denne spleisen.

Vil idrettslaget ditt gjøre det samme? Med Spleis kan du enkelt lage en digitale innsamling. Her er linken.

Start din egen innsamlingsaktivitet på Spleis – dette kan du gjøre allerede nå, uansett om du er privatperson eller virksomhet.

Viken idrettskrets ønsker gjerne å høre om idrettslagets aktiviteter, også når det gjelder TV-aksjonen. Fortell oss gjerne om hvordan idrettslagets innsamling går! Vi ønsker å dele engasjementet med flere. 

Noen nyttige lenker:
For å opprette bøsse klikk her
Spørsmål og svar om digitale bøsser sjekk her 
For organisasjoner se her 
Dette går pengene til