05
aug
2024

Røa ILs Aktivitetscamp

Arrangør: Røa IL
Sted: Røa Allianseidrettslag, Kristian Auberts vei 20, 0760 Oslo
Start: 05.08.2024 09:00
Slutt: 09.08.2024 15:00

Aktivitetscampen begynner å bli en tradisjon for oss i Røa (femte året på rad) - som vi arrangerer! Sommerens kuleste idrettsuke! Dette året utvider vi med en gruppe for barn med funksjonsnedsettelser.

Ideén om en aktivitetscamp uten spesielt fokus på noen spesifikk idrett, startet i 2020 da de fleste ble hjemme i Norge i sommerferien. 

Påmeldingsavgift på kun kr 60:-/dag, dvs 300:- for en hel uke.

Målgruppe

Aktivitetscampen er rettet til barn med funksjonsnedsettelser i barneskolealder (2017 - 2011) som ønsker en aktiv og variert uke på sommerferien. Her er ikke fokus på mestring men mer på å få prøvd forskjellige ting og på å ha det morsomt med idrett og ulike former av bevegelse og kroppskontroll. Målet med denne uken er at alle oppdager minst en ny aktivitet de blir glade i og bli kjent med nye!

Opplegg

Vi samles kl 09.00 hver dag og prøver oss på forskjellige idretter gjennom dagen. Rundt kl 12.00 spiser barna mat (egen matpakke). Etter lunsj fortsetter aktivitetene helt frem til kl 15.00 da vi avslutter med en summering av dagen og saftis. 

I løpet av dagen/e prøver vi oss på masse forskjellige idretter som for eksempel; hinderløyper, tennis, badminton, innebandy, håndball, slåball, stikkball, friidrett, turn, dans og fotball. Fredagen skiller seg litt fra de andre dagene da vi arrangerer "Mesternes Mester". Da deler vi inn gruppene i lag og prøver oss på mange av de forskjellige øvelsene som de gjør i TV programmet. En film fra fjorårets "Mesternes Mester" finner dere her: Mesternes mester

En uke:

Aktivitetscampen arrangeres den nest siste uken av sommerferien, uke 32. 

Trenere:

Trenere på aktivitetscampen er i hovedsaklig trenere fra bandyavdelingen og de andre avdelingene i Røa IL. Ansvarlig for hele aktivitetscampen er Patrik Heed, som startet aktivitetscampen og som har vært med på alle de tidligere campene. Nina Eskedal vil være ansvarlig for den tilrettelagte gruppen.

Praktisk informasjon:

Alle påmeldte blir invitert til å bli medlem i spondgruppen "Aktivitetscamp 2024". Der sender vi ut mer praktisk informasjon og dere kan kontakte trenerne direkte. 

Hvis du lurer på noe så ta kontakt med Nina Eskedal nina@roail.no

Vi gleder oss til sommerferie!