Kurstilbud

Vestfold og Telemark idrettskrets tilbyr nyttige kurs som gir idrettslaget hjelp til den daglige driften og organisering av idrettslaget.

Vi har flere kurs som vi holder jevnlig, både digitale kurs (webinar via Microsoft Teams) og ved fysisk oppmøte på Idrettens Hus. Disse kursene er åpne for alle interesserte og påmelding gjøres via Min idrett. Vi holder også svært gjerne kurs og prosesser "hjemme" hos idrettslaget. Da stiller idrettslaget med egnet lokale og så kommer vår kurslærer til dere.

De aller fleste av våre kurs er kostnadsfrie for idrettslag.

Du finner informasjon om dato og påmelding til kurs i kalenderen. Vi anbefaler også å følge oss på Facebook for viktige nyheter, kurs og arrangementer. Ta en kikk i menyen nedenfor og se hva som passer for ditt idrettslag.

Et av våre mest populære kurs er Klubbens styrearbeid i praksis. Det gir en nyttig innføring i styrets roller og ansvar, og danner et godt felles utgangspunkt for styrearbeidet. Ikke nøl med å ta kontakt slik at vi enten kan legge opp til kurs internt i idrettslaget eller sette opp et åpent kurs for flere klubber samlet. Vi har dyktige veiledere og kursholdere som er utdannet av Norges idrettsforbund.

Line Berre Paulsen
Line Berre Paulsen
Rådgiver kompetanse og utvikling

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til påmelding.