aktivitetillustrasjon.jpg

Undersøkelse om kostnader i Osloidretten

Denne høsten har Oslo Idrettskrets, i samarbeid med Norges Idrettshøyskole, startet arbeidet med å undersøke hvilke faktorer som er kostnadsdrivende for idrettsdeltakelse.

Vårt mål er å skape bedre forståelse for hvilke faktorer som er kostnadsdrivende for våre idrettslag og hvordan vi kan påvirke til at kostnader ikke blir ekskluderende for deltagelse i idretten. Vi håper at dette vil komme til nytte for både oss og dere.

Vi har, til nå, spesielt sett på idrettene fotball, håndball, innebandy og langrenn i aldersgruppen 10 og 14 år. Nå ønsker vi å utvide med flere idretter, og håper dere kan svare på en enkel spørreundersøkelse for å gi oss et enda bedre datagrunnlag.

Før dere starter spørreundersøkelsen ber vi dere se igjennom spørsmålene (fordi "tilbaketasten" fungerer dårlig avhengig av nettleser):

Spørsmål tilknyttet undersøkelsene.docx

Spørreundersøkelsen finner du her:

Lagidretter

Individuelle idretter

Informasjon fra undersøkelsen vil være anonym. Sammenstilte data vil bli brukt til å vise ulikheter mellom særidretter og mellom idrettslag i ulike bydeler.

Vi håper dere vil ta dere tid til å bidra slik at vi kan tilrettelegge enda bedre aktivitet i Osloidretten.

  • Har dere spørsmål ta kontakt med oss på epost: oslo@idrettsforbundet.no eller ring Kathe Langvik på mobil: 996 32 543.