Foto av: Cato Haug
Foto av: Cato Haug

Selvledelse - treningsleir for ledere i idretten!

Hvor ofte får du trene i rollen din som leder? Hvor mange ganger i uken prioriterer du seg selv og egenutvikling i en hektisk hverdag? Her er kurset som gir deg muligheten til nettopp det!

Om kurset
Ved hjelp av korte plenumsforelesninger og illustrerende øvelser, individuelt og i grupper, gis deltakerne innsikt i og forståelse av:

* Egen væremåte og egne handlinger i idrettshverdagen

* Kommunikasjon og påvirkningsstiler

* Personlige lederforutsetninger

Målgruppe
Kurset passer for deg som har en sentral lederrolle i klubb, krets eller særforbund. Vi oppfordrer ledere med ledererfaring eller ledere i "tyngre" lederroller som daglig leder, sportslig leder, styreleder/klubbleder, ansatt eller tillitsvalgt, til å søke!

Mer enn 600 fotballedere har gjennomført dette kurset siden oppstart og her er noen av tilbakemeldingene de har gitt:

Tidligere deltakere sier:

- Kurset har vært en helt unik opplevelse! Hvis det er noen som sitter hjemme og har en liten følelse av at de har lyst til å ta FLK 4, så anbefaler jeg bare å hoppe rett i det. Du kommer til å lære masse, både nye ting og samtidig styrke de egenskapene du har fra før. Dette er ikke noe å være redd for - det er et tøft, men veldig bra kurs. Og man kan bruke dette kurset på forskjellige arenaer både i fotballen og andre steder. Rosie Kronstad, styremedlem og trener i Lambertseter IF.

- Dette kurset har først og fremst vært utrolig lærerikt, både med tanke på hva jeg har lært om meg selv og min innvirkning på andre jeg jobber tett med. Jeg har fått en rekke aha-opplevelser i løpet av disse fire dagene. Jeg trodde selv at jeg hadde full kontroll på hvordan min væremåte påvirket andre kolleger og mennesker rundt meg. Det viste seg å ikke stemme overhode. Og for å være en god leder, både innen fotballen og innen næringslivet så trenger man å ha de tingene på plass. Frode Lia, styreleder og trener i Christiania ballklubb.

 

Kurset gjennomføres mandag 23. – torsdag 26. oktober 2023 (fra kl. 12:00 mandag til kl. 16:00 torsdag)

Påmelding ved å fylle ut søknadsskjema og sende til Toneholm.dagsvold@idrettsforbundet.no innen 19. august 2023.
Sted:
Hoel Gård (det blir satt opp buss fra Oslo S)
Total kostnad: kr. 23.850 (kursavgift kr. 16.000, -, opphold kr. 6.350, - for helpensjon tre døgn - meget god mat + kr. 1.500 i reisekostnader)
Noe forarbeid må regnes med.

Gjennomføring forutsetter 20 deltakere påmeldt ved utløp av fristen.

Link til søknadsskjema

Tone Holm Dagsvold
Tone Holm Dagsvold
Avdelingsleder

Kontakt meg ved spørsmål om innhold