I 2019 stilte idretten godt opp om Oslo Pride. I år håper vi enda flere blir med på denne folkefesten og viktige markeringen. Bli med!
I 2019 stilte idretten godt opp om Oslo Pride. I år håper vi enda flere blir med på denne folkefesten og viktige markeringen. Bli med!

Bli med på årets feiring av Oslo Pride

Oslo Idrettskrets inviterer Oslodretten til å bli med på årets Oslo Pride - Norges største feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Vi vil at idretten blir en stor og synlig aktør under feiringen, og viser sin fulle støtte til idrettsglede for alle - uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk.

Feiringen av Oslo Pride er en familievennlig folkefest fra 23. juni til 1. juli. Vi er til stede på stand i Pride Park alle dager fra kl 15 til 21, og håper rekordmange blir med Prideparaden lørdag 1.juli

Gå med oss i Pride Paraden

Vi ønsker å mobilisere hele Osloidretten til å gå sammen i Pride Paraden 1. juli - selve høydepunktet under Pride week. Gå sammen med oss bak parolen «Idrettsglede for alle», eller under egen parole i paraden. Vi oppfordrer alle idrettslag til å gå sammen med oss i paraden.   

Paraden starter lørdag 1.juli kl 13. Idretten går til slutt i årets parade, og har oppmøte i Åkebergveien på Grønland.

Bli med fra start eller hopp inn og gå sammen med oss underveis.

Ingen forhåndspåmelding er nødvendig. Ta med en venn, og gå gjerne i eget idrettstøy og utstyr for å bli synlige.

Møt oss i Pride Park

Sammen med Raballder rugby har vi booket stand i Pride Park. Pride Park holder til på Kontraskjæret og vi er på plass fra onsdag 28. juni til lørdag 1. juli. Kom gjerne å stå sammen med oss.

Feire Pride i eget idrettslag

Vi oppfordrer alle idrettslag til å ha egne markeringer i idrettslaget. Ungdomsutvalget til Oslo Idrettskrets kommer gjerne til idrettslaget under Pride week (uke 26) for å løfte markeringene på sosiale medier og på våre nettsider. Ungdomsutvalget kan også ha mulighet andre dager i juni. Ta kontakt med sigrid@idrettsforbundet.no

 

Ingvild Vårdal Bredesen
Ingvild Vårdal Bredesen
Seniorrådgiver

Inkludering og Aktivitetsguiden

Daniel Folkøy
Daniel Folkøy
Rådgiver

Inkludering i idrettslag, aktivitetsguiden, klubbutvikling