Bilde jublende cricketjenter (1).jpg

Inkluderingskonferansen 2021

Oslo Idrettskrets ønsker herved å invitere til årets Inkluderingskonferanse. Konferansen avholdes en gang i året og er et møtepunkt for de idrettslag i Oslo som aktivt arbeider for, eller ønsker mer kunnskap om hvordan å inkludere barn og unge i idretten.

Programmet er ennå under utarbeidelse, men overordnede tema vil være «Hvordan få flere jenter med i idretten?».Dette vil bli en kveld med faglig innhold, erfaringsutveksling, workshop og inspirasjon.

 

Det er mulig å delta på konferansen på 2 ulike måter*:

  1. Oppmøte på Meet Ullevål kl 1700-2100. Her har vi plass til 65 personer, så her er det «førstemann til mølla». På grunn av begrensede plasser er det kun mulig å melde på 2 personer fra idrettslaget.
  2. Delta på Teams fra kl 1700-2100. Det vil bli lagt opp til inndeling i grupper og workshop også her.

Hvis man melder seg på fysisk deltakelse og det er fullt, vil man få en kvittering hvor det står «på venteliste». Hvis man da ikke tør å satse på at det vil bli ledig fysisk plass, meld deg på konferansen via Teams-påmeldingslinken i denne mailen.

 
*Konferansen er ment for idrettslag i Oslo og det er kun personer tilknyttet disse som kan delta.

 

Det forventes at de idrettslagene som har fått tilskudd fra ordningen Inkludering i idrettslag stiller på arrangementet, fysisk eller digitalt.

 

Praktiske opplysninger:

 

Meet Ullevaal følger alle pålegg, anbefalinger og råd fra norske helsemyndigheter i forbindelse med corona-viruset og ringvirkninger av dette. Les mer her om smittevernstiltak som gjøres: https://meet-ullevaal.no/aktuelt/sikkerhet-hos-meet-ullevaal/

 

Velkommen!