Foto: Trygve Slagsvold Vedum
Foto: Trygve Slagsvold Vedum

Kaffeprat med finansministeren

Innlandet idrettskrets fikk mandag formiddag æren av å komme på besøk hjemme hos selveste finansminister Trygve Slagsvold Vedum på den idylliske gården hans på Ilseng i Stange kommune.

Med fire nyfødte og sjarmerende valper som overvar seansen, fikk Innlandet idrettskrets – representert ved organisasjonssjef Tina Thorsen - en meget givende og berikende kaffeprat om blant annet en av våre viktige kampsaker, politiattestordningen, og mye annet som rører seg i innlandsidretten.

Finansministeren strålte og viste seg som oppriktig interessert i temaene, i løpet av kaffepraten som gikk langt på overtid utover avtalt tid.

Vedum brenner for at barn og ungdom skal ha gode tilbud innenfor fysisk aktivitet – i alt fra grasrota til toppidretten i Innlandet

- Det var et veldig positivt og givende møte. Trygve er en imøtekommende og hyggelig finansminister, som er veldig opptatt av inkludering, kampen mot økonomiske barrierer og utenforskap, og at vi jobber for at det skal være mulig å drive aktivitet selv i trangere tider, sier organisasjonssjef Tina Thorsen.

Vi i Innlandet idrettskrets inviterer nå finansministeren til eliteseriekampen HamKam – Vålerenga 26. november for å bygge videre på dette gode utgangspunktet.

Og vi vet at en jordnær og engasjert Trygve Slagsvold Vedum liker best å stå med Briskebybanden på HamKam-kamper.