funksjonshemmet gutt med protese.jpg

Lyst til å starte med idrett?

I norsk idrett skal det være plass til alle, derfor håper vi at alle som ønsker det finner en idrett og et tilbud som er tilpasset den enkeltes forutsetninger og ambisjoner.

I Vestland er det en rekke idrettslag som tilbyr idrett tilrettelagt for mennesker med funksjonsnedsettelser. I tillegg arrangeres det kurs og arrangementer.

Hvordan komme i gang med en idrett?
Dersom du ønsker å starte med en idrett kan du enten ta direkte kontakt med idrettslaget som du finner i oversikten under eller

Thea Lunde Christiansen
mobil   977 76 911 e-post: thea.christiansen@idrettsforbundet.no

Klikk her for en oversikt over tilrettelagte paraidrettstilbud i Vestland

Basistrening på energisenteret

Tilbud om basistrening Idrettsklynge Vest har i samarbeid med Olympiatoppen Vest, Vestland idrettskrets og Energisenteret for Barn og Unge, startet en ukentlig basistreningsøkt.

Økten er for barn og unge (12 år og eldre) med fysiske funksjonsnedsettelser. Treningen er en felles møteplass på tvers av ulike idretter og en rekrutteringsarena for dem som ennå ikke har funnet sin idrett. Du trenger ingen tidligere idrettserfaring for å bli med her.

Treningen er på torsdager 17.00-18.00 på Energisenteret for barn og unge på Haukeland Barne-og ungdomssykehus.

Kontaktperson: iwonka.vik@olympiatoppen.no

Klikk her for å lese på Olympiatoppen Vest sin nettside.

Fagkonsulent paraidrett

Thea Lunde Christiansen