Magne Sørestrand er Vestlands fylkesvinner til prisen Årets ildsjel

Magne Sørestrand har hatt omtrent alle verv som er å oppdrive i Eldar IL, og har vært brennende engasjert for idrettslaget i en mannsalder.

Han har vært involvert i det meste av idrettstilbudene til idrettslaget, både sommer og vinter. Innsatsen han har gjort for hele idrettslaget kunne vært nok til å vinne ildsjelprisen alene, men innsatsen hans for hopp- og kombinertsporten står i særklasse. Gjennom hele karrieren hans har han stått i bresjen for utbygging av hoppanlegg, rekruttering, trening, renn og oppfølging av utøverne. Deriblant Lars Bystøl, som tok OL-gull i 2006, men like fullt har han alltid hatt et hjerte for bredden og at selv de yngste skal få prøve seg i hoppbakken.

Sørestrand har brukt all fritid i tjeneste for idrettslaget i alle år, og har hatt en imponerende innsats i løpet av koronaperioden.

Navn: Magne Sørestrand
Alder: 72 år
Idrett: Hopp/kombinert
Idrettslag: Eldar IL
Idrettskrets: Vestland

Magne Sørestrand og Clas Brede Bråten.pngDenne uken ble Magne Sørestrand overrasket av Clas Brede Bråten på Vossestrand.

Magne Sørestrand er én av totalt 11 fylkesvinnere som kjemper om den gjeve prisen Årets ildsjel. Juryen for Årets ildsjel vil plukke ut tre finalister av de 11 fylkesvinnerne. Vinneren offentliggjøres lørdag 8. januar 2022 direkte på NRK 1.