Første samling for det nyetablerte ungdomsnettverket ble arrangert i Kragerø i november 2023. Foto: Julie Aas-Bergsholm.
Første samling for det nyetablerte ungdomsnettverket ble arrangert i Kragerø i november 2023. Foto: Julie Aas-Bergsholm.

Ønsker du å være med i Vestfold og Telemark sitt ungdomsnettverk?

Vestfold og Telemark idrettskrets har etablert et nettverk for ungdom i alderen 15 – 26 år som har en rolle i sitt idrettslag eller klubb. Ungdomsnettverket skal gi faglig påfyll og være et sosialt møtested hvor ungdom kan dele erfaringer og få inspirasjon til rollen man har i sitt lokale idrettslag. Vi arrangerte første samling i november 2023. Neste samling blir i april 2024, under idrettskretstinget.

Ungdomsnettverket har en privat Facebook-gruppe bestående av ungdom som er aktive medlemmer av ungdomsnettverket eller som ønsker å holde seg oppdatert på hva som skjer i nettverket.

I Facebook-gruppen vil det bli delt informasjon om ulike arrangementer, møter og samlinger. I tillegg ønsker vi at dette skal være et forum hvor medlemmene kan komme med spørsmål og ideer. Ønsker du å være med i gruppen? Ta kontakt med Line Berre Paulsen i Vestfold og Telemark idrettskrets, så sender hun deg invitasjon.

Ungdomsnettverket er for deg som:

  • er mellom 15 og 26 år
  • er engasjert i idretten 
  • har en rolle i idrettslaget ditt
  • ønsker å utvikle deg
  • vil bidra til å utvikle ungdomsidretten i Vestfold og Telemark IK
  • vil bidra til å løfte ung medbestemmelse
  • vil være med å påvirke hvordan ungdomsnettverket i Vestfold og Telemark idrettskrets skal være

Har du spørsmål?

Ta kontakt med rådgiver for kompetanse og utvikling i Vestfold og Telemark idrettskrets, Line Berre Paulsen: 997 85 997/ lineberre.paulsen@idrettsforbundet.no