Nå kan du søke om fylkeskommunale toppidrettsstipender. Foto: NIF.
Nå kan du søke om fylkeskommunale toppidrettsstipender. Foto: NIF.

Vestfold og Telemark fylkeskommuner utlyser toppidrettsstipend

Vestfold fylkeskommune og Telemark fylkeskommune utlyser nå hvert sitt toppidrettsstipend. Les mer nedenfor om søknadskriterier for de to stipendordningene.

Vestfold fylkeskommune toppidrettsstipend

Vestfold fylkeskommune deler ut inntil 5 stipend årlig til idretts- og parautøvere.

Toppidrettsstipend skal bidra til å bygge Vestfold som idrettsfylke samt legge til rette for en aktiv og attraktiv region. Det skal gi unge utøvere inspirasjon og muligheter til videre satsing og personlig utvikling i sin idrett. Det kan søkes stipend til trening, konkurranse og utstyr. Tildelingene bør sees i sammenheng med talentutviklingsprosjekter i Vestfold. Toppidrettsstipend kan mottas mer enn en gang.

Les mer om SØKNADSKRITERIENE. 

 

Telemark fylkeskommune toppidrettsstipend

Telemark fylkeskommune har satt av en årlig økonomisk ramme på 120 000 kroner til toppidrettsstipend. Det deles ut inntil 3 stipend årlig på 40 000 kroner til idretts- og parautøvere.

Toppidrettsstipend skal bidra til å bygge Telemark som idrettsfylke samt legge til rette for en aktiv og attraktiv region. Det skal gi unge utøvere inspirasjon og muligheter til videre satsing og personlig utvikling i sin idrett. Det kan søkes stipend til trening, konkurranse og utstyr. Tildelingene bør sees i sammenheng med talentutviklingsprosjekter i Telemark. Toppidrettsstipend kan mottas mer enn en gang.

Les mer om SØKNADSKRITERIENE.