Sportslig koordinator for VTT, Barbro Kvåle Trømberg, sørget for at utøverne kom i aktivitet. Foto: Eirik Hanssen
Sportslig koordinator for VTT, Barbro Kvåle Trømberg, sørget for at utøverne kom i aktivitet. Foto: Eirik Hanssen

Utøverne i Vestfold og Telemark toppidrett var igjen samlet

Utøverne i Vestfold og Telemark toppidrett (VTT) var igjen samlet, denne gangen i Vestfold og Telemark idrettskrets nye lokaler i Porsgrunn.

Mye har skjedd siden oppstarten av VTT i høst. Utøverne har hatt en lang vinter med trening og noen også med konkurranser. Mange hadde derfor gjort seg erfaringer siden sist som det nå var nyttig å reflektere rundt.  

Erfaringsutveksling er alltid en sentral del av programmet når VTT-deltakerne møtes. Også under denne samlingen sto det på programmet. Fokuset under denne samlingen var på konkurransen. Utøverne brukte mye tid på å dele erfaringer om hvordan de håndterer konkurransesituasjonen og konkurransenerver. Her var det mye å lære fra hverandre, men også fra de sportslige koordinatorene i VTT, Eirik Hanssen og Barbro Kvåle Trømborg, som selv har bakgrunn som utøvere. 

VTT legger stor vekt på det sosiale aspektet og at utøverne skal føle seg som del av en gruppe.  Derfor ble det også satt av rikelig med tid til morsomme og lekbaserte øvelser, noe utøverne synes var veldig gøy og engasjerende. 

IMG_7107.jpg

Foto: Eirik Hanssen