Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nyttårshilsen fra styret i idrettskretsen

godt nytt år.jpg

Tusen takk til alle dere som har stått på for idretten i Vestfold og Telemark gjennom dette merkelige året vi legger bak oss, og la oss virkelig håpe at dette kan være et år vi legger helt bak oss.

 

Et år med strenge smitteverntiltak og nedstenging av samfunnet, samt av idrett og frivillighet, har vært krevende. Vi vet at idrett er et fristed for veldig mange barn og unge, et sted for mestring og utfoldelse og en arena for karakterbygging. Idretten betyr rett og slett veldig mye for mange.

Gjennom disse månedene har dere gjort en uvurderlig jobb. På vegne av tusenvis av idrettsglade barn, unge og voksne har dere tatt vanskelige beslutninger vedrørende aktivitetsnivå, og lagt til rette for aktivitet i henhold til smittevernstiltakene - alt dette i tillegg til alle andre oppgaver som må gjøres. Det er imponerende. Norsk idrett har vært sitt ansvar bevisst i pandemien – fordi det skal være trygt å drive med idrett.

For det nye året trenger vi mer aktivitet, flere arrangement, gode arenaer for inkludering og en samlende og trygg idrett.

På vegne av hele styret i Vestfold og Telemark idrettskrets vil jeg takke dere for innsatsen dere har lagt ned i 2020. Vi ønsker dere en fredfylt romjul og et riktig godt og helt nytt år! 


Med hilsen

Veslemøy Wåle

Konstituert styreleder i VTIK