Klubbutvikling

Klubbutvikling - er alt som gjøres for at et idrettslag skal utvikle seg fra dagens situasjon til en ønsket og bedre framtidig situasjon.

Vi anbefaler idrettslagene å følge disse trinnene:

  1. Bedre klubb - en nettbasert sjekkliste for klubben. Dette tar bare noen minutter å gjennomføre i et styremøte og klubben får kjapt avdekket styrker og svakheter på 7 grunnleggende ansvarsområder. Klubben får samtidig linker til informasjon, maler og kontaktinfo som gjør det lett å få alle ting helt på plass.

  2. Klubbesøk - klubbveileder kommer på besøk til klubben, gjerne i forbindelse med etstyremøte, for å bli kjent og diskutere om det er noe vi kan bidra med. Idrettslaget får kjennskap til hvem idrettskretsen er, hvordan vi jobber og hva vi kan bidra med.

  3. Klubbens styrearbeid i praksis – kurslærer holder styrekurs for styret i klubben. Dette kurset kan også gjennomføres sammen med styrer fra andre klubber.

  4. Virksomhetsplan – klubbveileder kommer hjem til klubben og veileder klubben i de ulike prosessene. Hva skal vi drive med for hvem? Hva ønsker vi å strekke oss etter i framtida? Hva er viktigst for oss og hvordan skal vi være? Hva forventes av styret og trenere? Mål og strategier? Klubbhåndbok? 

 

Les mer om de ulike tilbudene i menyen til høyre
Vegard Rangsæter
Vegard Rangsæter
Rådgiver