Fakturering av familiekontingent i KlubbAdmin

illustrasjon.jpg

Utvidelse av fakturering i KlubbAdmin lansert i første versjon tirsdag 16. februar 2021. Det er nå mulig å fakturere kontingent til familier som er knyttet i en familierelasjon.

Versjon 1 lansert 16 februar 2021.

• Idrettslag kan nå fakturere kontingent med en familierabatt på klubbnivå i KlubbAdmin
  • Familiekontingent kan kun faktureres til medlemmer som inngår i en familierelasjon.
  • Familiekontingent kan aldri være under 100,- (minimum 50,- per familiemedlem)
  • Ved fakturering av familiekontingent deles prisen automatisk på antall familiemedlemmer per familie.
  • Fakturamottaker er automatisk den som er eldst i en familierelasjon dersom det ikke er gjort manuelle korrigeringer.
  • Det er validering slik at medlemmer som har fått enkelt kontingent ikke kan få kontingent for familie i samme kontingent periode.
  • Det er validering slik at man ikke kan fakturere familiekontingent til samme familie flere ganger i samme kontingent periode.
  • Faktura viser alle familiemedlemmer samt pris per medlem.
  • Fakturasøk kan filtreres på medlemskontingent familie samt søk på avgift.

Viktige forutsetninger for å fakturere familiekontingent i versjon 1

• Fakturer kun familiekontingent og ikke sammen med andre enkeltkontingenter i første versjon.
  • Fjern alle unntak på familiemedlemmer på Klubbnivå
  • Det er ingen sperre på minimumsbeløp på 50 per medlem i versjon 1.
  • Dersom en eller flere i en familierelasjon har fått enkelt kontingent fra før i samme kontingent periode vil resterende familiemedlemmer få familiekontingent men faktura er fratrukket pris på familiemedlemmer som har fått enkelt kontingent, dette vil rettes i versjon 2.

Veildning for fakturering av familiekontingent finnes her

Versjon 2 med utbedringer på fakturering av familiekontingent kommer senere i februar.

• KlubbAdmin vil hindre fakturering av familiekontingent til familier hvor pris per familiemedlem blir mindre enn 50,-.
  • Familiemedlemmer med registrert unntak på klubbnivå vil ikke kunne faktureres familiekontingent før unntak er fjernet.
  • Familierelasjoner hvor en eller flere familiemedlemmer har fått enkelt kontingent vil ikke kunne faktureres.
  • Familiekontingent kan faktureres med andre enkelt kontingenter.
  • Nytt spesialfilter: Medlemmer uten familie familierelasjon
  • Spesialfilter: Medlemmer som ikke er fakturert skal ta hensyn til medlemmer med familiekontingent i nyeste medlemskontingent periode.

Kontaktperson i TrIK:

Jonas Austmo Kolstad